Oppsummering av CalWin Brukerdagen 2014

30 CalWinbrukere hadde igjen funnet veien til Ålesund for å delta på CalWin Brukerdagen 2014. Det har blitt en tradisjon at CalWin inviterer sine kunder til noen matnyttige dager i Ålesund. Målet med et slikt arrangement er at vi skal forsøke å inspirere og motivere våre kunder til å utnytte CalWin på en enda mer effektiv måte. Det skal samtidig hjelpe oss til å se fremover, slik at vi fortsetter å utvikle løsninger som våre kunder har behov for, og som vil forenkle og effektivisere våre kunders hverdag.

Et viktig annet aspekt med CalWin Brukerdager er naturligvis at våre kunder får anledning til å diskutere CalWinrelaterte saker med andre CalWinbrukere.

I år som de fleste andre år ble CalWin Brukerdagen avholdt i Ålesund. Vi har et inntrykk av at våre kunder setter pris på at vi holder oss på vakre Sunnmøre.

CalWin WEB, Exchange Integrasjon, Mobil

Først ut denne dagen var Sindre Barstad, leder for vår utviklingsavdeling. Han presenterte nyhetene og forbedringene i CalWin WEB.  En av hovednyhetene var at CalWin snart også kan brukes på Android devices.

Flere av våre kunder har tatt i bruk CalWin WEB, og fordelene har vist seg raskt frem. I og med at forhandlerne nå selv skriver tilbudene sine i CalWin, oppnås betydelige tidsbesparelser hos våre kunder. I tillegg skaper forhandleren større nærhet, og større gjennomsalgskraft hos sine kunder, med mersalg som konsekvens.

Tips & Triks

Våre “Tips&Triks” seanser har blitt en populær gjenganger på våre brukerdager. Stadig blir nye funksjoner utviklet i CalWin, så mange at det etterhvert har blitt vanskelig å kjenne til alle. det har rett og slett blitt vanskelig å holde oversikten. Derfor kan det være greit at vi av og til presenterer og forklarer en del av de nyheter som har kommet de siste årene. Våre kunder kan logge sg inn på “Min side” og laste ned et dokument med alle de tips og triks som ble presentert denne dagen.

Dagen ble avsluttet med middag, hvor vi fikk rikelig med anledning til å diskutere de utfordringer og muligheter som finnes i arbeidet med CalWin.

Og det som allerede nå er klart, er at vi kan ønske dere velkommen til CalWin Brukerdagen 2016!