CalWin Brukerdager 2022

Arrangeres den 2. – 3. november 2022 i Ålesund!

Vi inviterer våre kunder og andre interesserte til vårt populære  CalWin-seminaret! Vi er godt i gang med å sette sammen et program som kan gi nytt påfyll om CalWins muligheter til å effektivisere bedriftenes hverdag. Informasjonen som vil bli presentert vil inneholde både nyheter og andre innspill på hvordan CalWin kan utnyttes på en enda bedre måte. I tillegg kan deltagerne avtale tid med aktuelle konsulenter/utviklere fra CalWin i én til én samtaler. De får dermed også mulighet til å ta opp saker som er spesielt viktig for de.

Vi ønsker å presentere de viktigste funksjoner og muligheter som er utviklet de siste 3 år og for å lette litt på sløret så vil vi blant annet komme innom følgende tema:

  • Klimagassregnskap
  • Ny løsning som erstatter WORD-tilbud
  • Varelagerverdi-vurdering
  • Bruk av CalWindata i Power BI og lignende programvare

Behov, ønsker og krav til et it-system endrer seg hele tiden, og CalWin som leverandør til dør- og vindusbransjen kjenner på sitt ansvar å kunne levere bransjeprogramvare som følger utviklingen. Derfor jobber vi med konkrete planer på hvordan CalWin skal utvikle seg videre i tiden fremover. Som nevnt tidligere så har vi det siste året alliert oss med et konsulentselskap og andre erfarne og kunnskapsrike personer fra bransjen for å hjelpe oss til å stake ut rett kurs. Det foreløpige resultatet av dette arbeidet ønsker vi å presentere i løpet av seminaret.

Dett blir et tettpakket program der vi også håper å få på plass noen eksterne foredragsholdere som kan presentere og belyse viktige tema bransjen er opptatt av og må forholde seg til.

Foredragene vil være rettet mot både CalWinansvarlige og ledere i bedriften. Vi tror at innleggene kan gi inspirasjon til å skape endringer og forbedringer i deres bedrift. Det kan gjelde typiske CalWinrelaterte saker, men også andre ideer og tanker som kan skape endringer av strategisk og langsiktig karakter. I løpet av disse dagene får dere naturligvis også rikelig med anledning til å treffe kolleggaer fra andre dør- og vindusbedrifter som bruker CalWin.

 

Møt opp, meld deg på!

Påmelding