Employees

Ingar Paulsberg – CEO
+4791308949 / Email

Ingar ble ansatt som daglig leder I 2023. Han kom fra rollen som CFO i O. Mustad & Søn AS og har tidligere jobbet i tilsvarende roller innenfor vindusbransjen og i andre bransjer. Ingar har ingen IT bakgrunn, han er utdannet statsautorisert revisor, men kjenner CalWin godt fra tidligere ettersom han har jobbet for en større kunde av CalWin. I tillegg til dette har han vært i CalWin sitt styre siden 2010, både som styremedlem og styreformann.

Arild Husvær – Consultant
+4790979088 / Email

Arild har jobbet i CalWin i mer enn 25 år. Før han kom til CalWin så jobbet Arild som produksjonsplanlegger og IT ansvarlig hos en vindusprodusent. Arild har spesialisert seg på maskinintegrasjoner og programmering av beslags- og systemscript i CalWin. Han er en av våre mest erfarne konsulenter og har gjennomført flere CalWin installasjoner hos kunder med god suksess. Han jobber med kunder både i Norge, Sverige og Danmark. Arild har en meget god bransjekunnskap som gjør at han forstår kundens problemstillinger på en god måte og kan derfor levere gode CalWin løsninger som passer til kundens behov. Arild er veldig pliktoppfyllende og stiller opp for kundene når de trenger han. Han har stor interesse for bransjen og er en god sparringpartner for kundene når de skal gjøre endringer i sine produksjonsprosesser. Arild er opprinnelig fra Trøndelag, men bosatt i Vestfossen. Har også en slekts eiendom på Dønna i Nordland som han benytter så ofte han kan.

Trond Jacobsen – Consultant
+4797042885 / Email

Trond har jobbet i CalWin i mer enn 20 år som konsulent og har jobbet med en rekke kunder i Norden, England, Litauen og USA. Trond er en av våre konsulenter som er ekspert på produksjonsdelen av CalWin, herunder maskintegrasjoner og oppsett av produkter og prosesstyring. Trond har gjennomført ett 30-talls installasjoner av CalWin så langt, og har i sin karriere opparbeidet seg erfaring og kompetanse på en rekke områder som har en stor verdi for kundene. Trond jobber fokusert og konsentrert med å løse kundenes behov. Trond er ikke redd for å dele sine meninger og kan være en god sparringpartner for kundene. Trond er fra Kvinnherad i Hardanger og er en liten lokalpatriot. Han spiller golf og er også en ivrig fotball supporter hvor favorittlagene er Liverpool og Brann.

Geir Faksvåg – Consultant
+4795202794 / Email

Geir startet i CalWin i 2019 etter flere år blant annet i Driw AS og Rolls-Royce Marine AS hvor han hadde ulike roller innenfor IT-området som Account Manager, løsningsarkitekt, systemadministrator, database administrator for ERP systemer og tilhørende forretningsapplikasjoner og integrasjonene mellom disse. Geir har prosjektledelse sertifisering og tar ofte rollen som prosjektleder i større installasjonsprosjekter hos kunder, i de tilfellene kundene ønsker en ekstern prosjektleder. Geir er en «all-rounder» som kan hjelpe kundene på flere områder, både med CalWin og Oracle database problemstillinger, men han er erfaren også innenfor andre områder som f.eks. software for å jobbe bedre i team, helpdesk løsninger og mye annet. Geir jobber på tvers av alle CalWin sine kunder og kan ta større og mindre oppdrag for kundene. Geir er alltid positiv og har et godt humør. Han er løsningsorientert og fikser kundens oppgaver på en effektiv og god måte. Geir er glad i friluftsliv og tar mange turer med hunden Bono. Han er dessuten medlem av Røde Kors Hjelpekorps og deltar på søk og redningsaksjoner i Ålesund regionen.

Øystein Pilskog – Consultant manager
+4746809065 / Email

Øystein har jobbet i CalWin i mer enn 15 år som konsulent og har jobbet med en rekke kunder i Norden og England. Øystein ble nylig forfremmet til Konsulentsjef i CalWin. Øystein er hovedkonsulent mot flere av våre større kunder og har gjennom det opparbeidet seg en breddekompetanse på CalWin løsningen fra tilbud/salg, produksjon, logistikk, multi-lokasjon og mye annet. Øystein er kjent for å løse komplekse problemstillinger på en god og effektiv måte. Han programmerer i SQL, PL/SQL og Pascal/Delphi. Øystein er opptatt av struktur og orden og har satt i gang prosesser internt i CalWin for å forbedre kommunikasjonen mot våre kunder i forhold til åpne konsulentsaker. I tillegg til det implementerer han en konsulent wiki løsning slik at alle CalWin sine konsulenter lettere får tilgang til intern kompetanse og at kompetanse kan deles på tvers i organisasjonen på en effektiv måte. Øystein har stor arbeidskapasitet og opptrer rolig og behersket i alle sammenhenger. Øystein har stor breddekompetanse på CalWin løsningen, og evner sammen med dette å forstå kundens prosesser slik at sluttresultatet for kundene blir bra. Øystein er over middels opptatt av padling, og mye av fritiden brukes på dette.

Daniel Gaidis – Consultant in Lithuania
+37061658953 / Email

Daniel er formelt ansatt i CalWin sitt eneste datterselskap, UAB CalWin, ett selskap med forretningsadresse i Vilnius, Litauen. Selv om Daniel er formelt ansatt i dette selskapet jobber Daniel som om han hadde vært ansatt i CalWin AS og er på alle måter en del av teamet i Ålesund, selv om han fysisk er lokalisert i Litauen. Daniel begynte hos CalWin i 2018 og jobber primært mot våre kunder i Litauen, men har i den siste tiden blitt mer involvert også mot kunder i Scandinavia og UK. Daniel har en bachelor’s degree i Engineering Informatics fra Vilnius Gediminas Technical University. Daniel behersker programmering i SQL, HTML og PHP. Daniel er proaktiv, ansvarsfull og har stor arbeidskapasitet. Han liker å sette seg grundig inn i ting. Daniel er den i selskapet som er mest språkmektig da han behersker både polsk, litauisk, russisk, engelsk og norsk. Daniel er glad i å trene og holde seg i form.

Javier Feliu Rivero – Consultant
+4748266728 / Email

Javier er spanjolen på laget og startet i CalWin i 2022. Selv om han har kort fartstid i CalWin har han lang erfaring med installasjon og bruk av CalWin da har jobbet lenge hos en av våre større kunder innenfor produksjon og produksjonsplanlegging. Javier er utdannet teknisk tegner, en 5-årig utdannelse i Spania. Javier har interessant tilleggskompetanse som kan være nyttig for kundene. Utover teknisk tegning i CAD -verktøy, herunder 3D tegninger og generering av BIM objekter, har han også kompetanse innenfor energiberegninger, dimensjonering og arkitektur. Javier kan hjelpe kundene med mer enn CalWin softwaren! Javier er en positiv person som liker utfordringer. Han liker å lære seg nye ting og har i løpet av sin relativt korte tid i CalWin blitt en god konsulent på flere områder. Javier er hobbysnekker som han kaller det selv. Han har blant annet bygget carport og bod. Dessuten synes han teknisk tegning er såpass moro at han bruker noe av fritiden sin på dette også.

Fredrik Loftheim – Developer
Email

Fredrik har jobbet som seniorutvikler i CalWin siden 2000. I tillegg til være en svært dyktig og erfaren programmerer som behersker mange programmeringsspråk, så har Fredrik også erfaring med å jobbe kunderettet og har gjennomført en håndfull CalWin installasjoner. Fredrik jobber mest med CalWin konfiguratoren og har unik forståelse for hvordan den er oppbygd med logikk og funksjonalitet. Han var sammen med Sindre den som løftet CalWin softwaren fra versjon 6 til 7, som var et stort og komplisert løft. Utover dette har Fredrik blant annet utviklet et testverktøy som brukes for å kvalitetssikre endringer i softwaren og CalWin databasen. Fredrik er kreativ og løsningsorientert og fungerer like godt som konsulent for kundene som systemutvikler. På grunn av dette er Fredrik ettertraktet hos kundene til CalWin ettersom han kan løse mange komplekse problemstillinger basert på sin dybdekompetanse om CalWin konfiguratoren. På fritiden er Fredrik opptatt av musikk, turgåing og padling.

Marius Skaar – Developer
Email

Marius har jobbet mer enn 10 år i CalWin som systemutvikler. I tillegg til å beherske flere programmeringsspråk som Delphi, PHP, Java og SQL er Marius en dreven driftskonsulent og er blant annet ansvarlig for å sette opp servere og pc/nettverk hos CalWin. Marius har jobbet med IT i hele sitt yrkesaktive liv. Marius jobber blant annet med integrasjoner mellom CalWin programmet og eksterne systemer. Han har også ansvaret for dagens nettside i forhold til struktur og funksjonalitet. Marius behersker både WordPress og Joomla og har en del erfaring med å bygge nettsider. Marius er en humørspreder på kontoret og alltid blid og omgjengelig. Han er nysgjerrig av natur og liker å løse utfordringer. Marius er en aktiv mann på fritiden og glad i ekstremsport. Han er en ivrig klatrer og driver også med paragliding. Basehopping er lagt på hyllen til fordel for familien. Marius er som Javier en ivrig hobbysnekker og bruker mye av sin fritid på ombygg og tilbygg på hytta i Norangsdalen.

Ola Gjerde – Developer
Email

Ola startet i CalWin i 2022 som front-end utvikler. Han kom fra stilling som webmaster/utvikler hos Ekornes og har jobbet med systemutvikling i andre virksomheter før den tid, i tillegg til noe erfaring med markedsarbeid og grafisk design. Ola behersker Javascript, React og .Net. Ola jobber med front-end/web løsninger til CalWin. Ola er nysgjerrig på ny teknologi og har IT og programmering som hobby i tillegg til yrke. Ola liker utfordringer og løser de fleste problemstillinger på en god måte, både alene og sammen med andre i utviklingsteamet. Ola bor i Sykkylven og er en lokalpatriot. Han pendler daglig til Ålesund og er derfor stamkunde på fergesambandet mellom Sykkylven og Magerholm på Ålesund siden.

Sindre Barstad – Development manager
Email

Sindre har jobbet mange år i CalWin og kan regnes som «Mr. CalWin himself». Han var med på å løfte CalWin fra en DOS versjon til Windows versjon på tidlig 2000 tallet, og har senere stått for mye av videreutviklingen av CalWin løsningen, sammen med teamet av utviklere i selskapet. Sindre behersker en rekke programmeringsspråk for både mobil, web og back-end. I tillegg til en grunnleggende forståelse av CalWin sin oppbygging og funksjonalitet, har Sindre en meget god forståelse for forretningsprosesser og bistår våre kunder ofte med løsning av komplekse problemstillinger, blant annet integrasjoner mellom CalWin og andre løsninger som kundene bruker i sin virksomhet. Sindre kan best beskrives som en dedikert person som har fokus og tålmodighet til å sette seg inn i detaljer ved enhver problemstilling. Han bruker sin kreativitet og kommer frem til gode løsninger for våre kunder. De som kjenner Sindre godt vet at han er pålitelig og viser respekt for andres synspunkter og innspill. Foruten jobb så brenner Sindre for flyving og bruker mye av sin fritid på dette. Han eier sitt eget fly som han faktisk har bygd selv.

Svein Marvin Bringsli – Developer
Email

Svein har jobbet med utvikling av CalWin-løsningen i mange år og har spisskompetanse på kapasitetsplan, avviksmodul og brukergrensesnittet, men behersker også andre deler av systemet på en god måte. Svein er omgjengelig, pliktoppfyllende og fokusert. Han har alltid hatt interesse for programmering og liker å sette seg godt inn i ting og forstå hvordan ting henger sammen. Svein tar ansvar og sammen med resten av utviklingsteamet hjelper han kundene når det trengs og for øvrig jobber han målrettet med videreutvikling av CalWin-løsningen. På fritiden er Svein blant annet en ivrig ølbrygger.

Johan Gardien – Sales manager / Co-director
+4790053908 / Email

Johan har jobbet mange år i CalWin som salgssjef i tillegg til at han har hatt en administrativ rolle. Før han kom til CalWin så jobbet Johan innenfor vindusbransjen. I tillegg har Johan rollen som viseadministrerende direktør og er lokalt den som styrer Ålesund kontoret når daglig leder ikke er fysisk til stede. Johan er opprinnelig fra Nederland, men har bodd i Norge siden 1986. Han behersker norsk, tysk, nederlandsk og engelsk språk. Johan setter alltid kunden i fokus og er en dedikert person. Han er positiv og dette preger også hans relasjon til kundene hvor han alltid vil være service-minded og hjelpsom for å finne gode løsninger. Han tar tak i utfordringer og kundene kan alltid stole på at Johan vil jobbe for kundens beste. Johan er opptatt av å holde seg i form og trener mye hver dag. Han løper maraton og deltar på en del maratonløp rundt omkring i verden.