Hva er det med CalWin?

Vi som har vært noen år i CalWin, det gjelder jo alle her i selskapet etter hvert, har sett mennesker – CalWinister – komme og gå hos kundene våre. Mange dyktige nyansatte, medarbeidere hos kundene våre har vi blitt kjent med, og mange dyktige CalWin-brukere har vi måttet ta farvel med.   Men ikke alle forlater CalWin om de slutter hos sin CalWin-brukende arbeidsgiver.  Noen tar med seg systemet dit de skal, andre vil arbeide med CalWin på heltid i egen virksomhet.Andre igjen er borte fra CalWin-miljøet ei stund, for så å være gode CalWin-ambassadører i andre selskap når nytt it-system skal velges.

Vi i CalWin er opptatt av å “berge” så mange som mulig av alle de dyktige CalWin-brukerne som er ute hos kundene våre.  Miljøet er tross alt ikke større enn at vi trenger så mange som mulig til å bruke sin CalWin-erfaring og kunnskap til beste for kundene, enten ute hos dem, eller gjennom en eller annen tilknytning til miljøet.   Forsvinner de ut av bransjen, er de vanligvis tapt for CalWin-miljøet.  Klare vi å holde på dem, vil den samlede kompetansen bare vokse seg stadig sterkere, og CalWin som bransjeløsning vil få et stadig sterkere fotfeste også utover den tradisjonelle kundebasen i Norge og Sverige.

Vi som arbeider i CalWin AS kjenner ofte på stolthet og entusiasme når vi får oppleve hva CalWin kan gjøre både med bedrift og mennesker.  En gang speider, alltid speider, lærte noen av oss en gang.  Det er visst noe slikt med CalWin også, for stadig flere av oss!